Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 03.12.2009 14:09 (Üye) Soru : Süresinde verilmeyen muhtasar beyanname için kesilen Özel Usulsüzlük cezası için dava açılıpta kazanan varmıdır. Eğer varsa bunla ilgili bir örnek arıyorum. Teşekkürler.

Cevap : Sayın Sağlam, Bahsettiğiniz konuya ilişkin dava sonucu olumlu da olabilir olumsuz da. Yargı kararları her iki yönde de olmaktadır. Bağlayıcı olması açısından Danıştay Davalar Dairesinden bir karar çıkmamıştır. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.