Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 17.02.2010 11:33 (Üye) Soru : Merhaba Turkcell'den telekom işiyle uğraşan bir mükellefime sanal kontör faturası geldi. Fatura da özellik arz eden bi durum mevcut. Fatura görünümü özetle şöyle: Sanal Kontör Toplamı: 4.447,43 KDV-%18: 800,54 ÖİV-%25: 1.111,86 KDV-%18(85 NO.KDV GT): 800,54 GENEL TOPLAM: 6.405,64 İlk sormak istediğim muhasebe kaydında özel bir durum mevcut mu, diğeri ise kdv beyannamesi açısından bir özellik arz edip etmediği. Şimdiden teşekkürler ve iyi çalışmalar.

Cevap : Sayın İnel, Müşterinize gelin elekronik faturadaki bilgiler göre muhasebe kaydı yapabilirsiniz KDV indirimi kullanabilirsiniz. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.