Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 22.02.2010 15:27 (Üye) Soru : sayın hocam..leasing muhasebesinde alınan taşıt 260 haklar hesabında muhasebeleştirildi.sözleşme bittiğinde ve bedeli tamamen ödendiğinde bu aracı 254 taşıtlar hesabına almamız gerekirmi yoksa 260 haklar hesabında kalabilirmi?

Cevap : Sayın Göktürk, Sorunuzda da belirttiğiniz gibi leasing yoluyla edinmiş olduğunuz taşıtların bedelinin ödenmesinden sonra 254 hesapta aktifleştirilecektir. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.