Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 22.02.2011 14:41 (Üye) Soru : sayın yetkili, 1-ocak 2011 ayında işyerini kapatan bir mükellefin sözleşmesi elektronik ortamda bildirilecekmi,bildirlecekse nasıl bildirilecek,sözleşme tarihi ne olacak. 2-Sözleşme sona erme bildirimi yapılacakmı. Bu mükellefin geçici vergi,muhtasar ,2010 yıllık gelir ve 2011 yıllık gelir beyannameleri verilecek.Bu durumda sözleşme sona erme bildirimi ne zaman yapılmalı.

Cevap : Sayın Dinçer, Ocak 2011 ayında müşteriniz işyerini kapatmış olsa dahi yapmış olduğunuz mesleki sözleşmeyi ve aracılık/sorumluluk sözleşmesini yıllık beyannamesini düzenleyip göndermeniz gerekeceğinden bildirmek durumundasınız. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.