Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 08.04.2009 11:39 (Üye) Soru : Merhaba, ben ocak 2009 döneminde stajımı başlattım. Başlama tarihinden itibaren 15gün icinde doldurulacak olan zorunlu eğitim önkayıt formunu doldurmadım karşılaşabileceğim sorunlar ve yapmam gerekenler hakkında bilgi verilmesini rica ederim. Saygılarımla.

Cevap : Sayın Suzan AKDAĞ, Zorunlu eğitim ön kayıt formu şeklinde bir formumuz bulunmamaktadır. Hangi konudan bahsettiğinizi daha açık yazabilirseniz. Size bilgi verebiliriz. STAJ MÜDÜRLÜĞÜ
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.