Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 08.04.2010 13:21 (Üye) Soru : Mevcut bir büroda mesleki faaliyetini sürdürmekte olan bir meslektaşımla aynı büroyu herhangi bir ortaklık vb. kurmadan sadece adresi paylaşmak için bağımsız olarak büro tescil belgesi edinerek faaliyette bulunabilir miyim? 2-Bağımlı ya da bağımsız faaliyette bulunmadığım halde kartvizit kullanabilir miyim?

Cevap : Sayın Yamalı, İki meslek mensubu bir ortaklık olmadan aynı büroyu mesleki faaliyet için kullanabilirler. Mesleği ifa edenler kartvisit kullanmaktadılar. Bağımlı çalışanlar çalıştıkları firmanın logosu ile ünvanını kullanabilir. Sonuç olarak kartvisitler mesleki bir faaliyet için kullanılmaktadır. İyi çalışmalar Genel İdare Müdürlüğü
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.