Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 08.04.2009 14:02 (Üye) Soru : Merhaba.Ben 2006/12.aydan itibaren SMMM bürosu işletmeye çalışıyorum.Kardeşim de SMMM ve onunla stopaj avantajı nedeniyle ortaklık bürosu olarak birlikte faaliyet göstermek istiyoruz. Örnek; "hergunlu SMMM ortaklık bürosu" gibi. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz? Meslekte ortaklık bürosu ile ilgili bir bilgi bulamadım.Destek verirseniz çok memnun olurum. Saygılar.

Cevap : Sayın Hergünlü, Ortaklık Bürolarının ünvanları ....kişilerin isimleri....SMMM ORTAKLIK BÜROSU şeklinde geçmektedir. Bu noktaya dikkat ederek gereğini yapmanız gerekmektedir. Vergi dairesi yoklama tutanağı ve ortaklık sözleşmesi ile Odamıza başvurmanız halinde işlemleriniz yapılır. İyi çalışmalar, saygılar. Genel İdare Müdürlüğü
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.