Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 21.04.2009 11:33 (Üye) Soru : Merhaba, Son yapılan düzenleme ile yazılım KDV oranı % 8 e indirilmiştir. Söz konusu yazılımlar ile ilgili verilen eğitim ve destek hizmetleri için KDV oranı % 18 olarak uygulanmaya devam edilecek midir? Listede hizmetlerle ilgili herhangibir bilgi yer almamaktadır.

Cevap : Sayın Yılmaz, BKK tarafından KDV oranı %8'e indirilen bilgi işlem makineleri ve tertibatlarıdır. Yazılım hizmetleri, konuya ilişkin olarak eğitim destek hizmetlerinde de KDV oranı %18 uygulanmaya devam edilecektir. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.