Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 30.04.2009 16:30 (Üye) Soru : Vergi dairesine bildirilecek olan müşteri listesine;yıl içinde giden (6 ay kdv,2 geçici, 2 muhtasar verilmiş olsun) yani yıllık beyannamesi imzalanmayan mükellefler dahil edilecek mi? Bir de sadece GMSİ beyannamesi verilen mükellefler de eklenecek mi?

Cevap : Sayın Yıldırım Öncelikle GMSİ Beyannamesi ile ilgili mükelleflere ilişkin imzalanan beyannameler listeye dahil edilmeyecektir. Yıl içinde imzalamış olduğunuz ve sizden ayrılan müşterilerinize ait beyannamelere ilişkin olarak bildirimde bulunacaksınız. Bu konuya ilişkin dilekçede detay vermeniz gerekir. Yıllık beyannameyi sizden sonraki meslek mensubu imzalayıp göndermiş ise bildirimi ilgili meslek mensubu yapacaktır. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.