Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 28.05.2009 12:13 (Üye) Soru : Sayın Arkadaşlar. Bir Ltd.Şti.'in Sermaye düzeltme olumlu farkı ve dağıtılmamış karları mevcut olup sermaye artırımı yapacaktır. Bu durumda hem sermaye olumlu farkının hem de dağıtılmamış karların sermaye tesbit raporundan ayrı ayrı mı düzenlememiz gerekmektedir. İlginize teşekkür ederim.

Cevap : Sayın Çardak, Bu konuyla ilgili 3 tane rapor düzenlemeniz gerekir. 1-Eski sermayenin ödendiğine dair rapor, 2-Sermaye olumlu farkının sermayeye ilavesine ilişkin rapor, 3-Dağıtılmamış karların sermayeye ilavesine ilişkin rapor Odamızdan alacağınız tek faaliyet belgesi ile ticaret sicile vermeniz gerekir. Rapor örnekleri web sayfamızda mevcuttur. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.