Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 05.10.2010 12:08 (Üye) Soru : Sayın danışmanım, sgk genelgesine göre sigortalılıktan önce doğum yapanların doğum borçlandırılmasından yararlanamıyacağı açık ve net.sizden isteğim sgk ya başvuru yapacağız ve ret olunacak.Mahkeme için bu konuda başvuru örneğini sitenizde yayınlayabilirmisiniz.teşekkür ederim.

Cevap : Değerli Meslek Mensubu Sizinde belirttiğiniz gibi sigortalılıktan önceki doğumlar dikkate alınmayacaktır ve henüz örnek bir dava elimize gelmedi. İyi çalışmalar
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.