Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 08.10.2010 14:37 (Üye) Soru : Bilirkişi başvuru şartlarından en az 3 yıılık mesleki deneyime sahip olmak şartını komisyonun karara bağlayacağı tarihte doldurmuş olacağım.Ruhsat tarihim 17.11.2007.Komisyonun başvuru kabul listesini açıklama tarihi 22.11.2010.Bu durumda bilirkişi başvurusunda bulunmam mümkün müdür? Bu konu hakkınızda beni bilgilendirmenizi dilerim.Saygılarımla.

Cevap : Sayın Layiç, Odaya kayıt tarihiniz 23.10.2007 dir. Ruhsat tarihi önemli değil. Başvurular 31.10.2010 da bitiyor. Bu nedenle başvuru yapabilirsiniz. iyi çalışmalar. Genel İdare Müdürlüğü
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.