Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 03.03.2011 17:23 (Üye) Soru : iyi günler;mevcut mükellefler için şubat/2011(ocak-2011/aralık-2011 dönemini kapsayacak şekilde) döneminde hem hizmet sözleşmesi hemde aracılık sözleşmelerini yenileyerek sisteme yeni e beyn aracılık ve sorumluluk sözleşmesi bölümünden giriş yapılması doğrumudur?2011 yılında işlemlerini yapmayacağım yada 2010 yılında mükellefiyeti sona eren ancak 2010 yıllık beyannamelerinin gönderilmesi gereken mükellefler için de sisteme giriş nasıl yapılmalıdır.geçen seneki sözleşme numaraları ile işlem yapılabilinirmi?sözleşmelere ait damga vergilerini kendi adıma dv mükellefiyeti açtırarak ödeyebilirmiyim?

Cevap : Sayın karaca, Konuya ilişkin web sayfamızdaki yazımız 03/03/2011 tarih ve saat 14.00 itibari ile güncellenmiştir.Lütfen okuyunuz sorularınızın cevabı oradadır. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.