Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 14.03.2011 16:25 (Üye) Soru : Sayın Danışma Birimi. Mükellef KDV dahil, 14.986,00 T.L. satış faturası ile mal satmıştır. 11.000,00 T.L. ‘nı çek ile tahsil etmiştir, bakiyesini nakit tahsil edecektir. 3.986,00 T.L. bakiyesini elden tahsilat makbuzu ile nakit tahsil edebilir mi, yoksa banka üzerinden mi tahsilat yapacaktır. Teşekkür Ederim.

Cevap : Sayın Karadeniz, Fatura bedeli 8.000 TL üzerinde olduğu için kalan bakiyeyi de banka veya çek ile tahsil edeceksiniz. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.