Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 13.04.2011 09:51 (Üye) Soru : Sayın Danışmanım. 2006,2007,2008 ve 2009 yıllarında işletme defterine tabi iken 2009 yolında ciro yönünden 01/01/2010 de bilançoya tabii olan mükellefime martah artışı yapacağım.Bu artışı II.sn.tacirler için beyan olunan liste üzreinden yapıyorum Yapılan bu işlem doğrumudur.

Cevap : Sayın Kara, Matrah artırımı yaptığınız müşterinizin ilgili yıldaki durumuna göre sınıf seçeceksiniz. Anladığımız kadarı ile müşteriniz 2010 yılında sınıf değiştirmiş dolayısiyle 2006-7-8 ve 2009 yılları için işletme esasına göre artırım yapacaksınız. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.