Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 11.05.2011 12:19 (Üye) Soru : merhaba kara defteri için aralık veya devam edilecekse ocak onayı gerekiyor mu? noter işlem yaparken öyle olduğunu söyledi. ben kullanmadan önceki tarih onayı yeterli olarak biliyordum. tşk.sayg.

Cevap : Sayın Alpay, TTK ya göre karar defterleri bir defa tasdik ettirilir. Sonraki dönemlerde ara tasdiki yapılması zorunlu değildir. Ancak, 2012 yılında yürürlüğe girecek olan yeni TTK ya göre karar defterleri de her yıl tasdik ettirilecektir. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.