13.07.2011 11:18 |
(Üye)
|
Soru : merhabalar
benim sormak istediğim konu esnaf odaları ile ilgil. Gelir vergisi bir mükellefim 10 sene önce İnşaatçılar odasına kayıt oluyor . Mükellefiyeti 1-2 ay bir süre devam ediyor ve sonrasında kapatıyor. Maalesef oda kapanışını unutuyor
. Şu an oda 10 yıllık aidatları istiyor. Bu konuda yapabileceğimiz birşey varmıdır ? Odanın yaptığı işlem yasal mıdır? Oda kapanışı bilgisayarda gördüğünü söylüyor ama kapanışı yapmamışlar.Hala açık görünüyor.Mahkemeye gidilse sonuç elde edilebilir mi ?
Teşekkürler
Cevap : Sayın Yalçın,
Konuyla ilgili olarak bir hukukçudan bilgi alınız. Birimimiz vergi, muhasebe, SGK konularında sizlere yardımcı olabilmektedir. Genel hukuk konusunda müşterilerinizin ilgili Odalarla görüşmesini tavsiye edin. Sorduğunuz sorunun mesleğimizin icrası ile ilgisi bulunmamaktadır.
Danışma Birimi
|