Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 03.01.2012 09:06 (Üye) Soru : merhaba.. Kafeterya işletmeciliği yapan mükellefin personelleri yemeklerini işyerinde hazırlanan yiyeceklerden yemektedirler.. bu giderleri nasıl muhasebeleştirebiliriz. Günlük ya da aylık sınır nedir?

Cevap : Sayın Ölüç, Üretimi yapılan yemeklerin 740 hesapta oluşan maliyetinden personel sayısı, çalıştığı gün ve emsal bedelle yapılacak hesaplama ile giderleştirilebilir. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.