Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 23.01.2012 13:24 (Üye) Soru : Merhaba.. Lokanta ve kafeterya işiyle uğraşan işletmelerde çalışan personeller yemeklerini müşterilere yapılan yemelkerden yenmektedirler. bazı günler 3 öğün yemek yenmektedir. bunları nasıl giderleştirebiliriz? günlük ya da aylık sınırı nedir??

Cevap : Sayın Ölüç, Personele verilen yemek (Karavana) emsal bedeli ile giderleştirilir. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.