Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 31.07.2008 (Üye) Soru : MERHABA.04.04.2012 TARİHİNDE SİZE İŞ ORTAKLIKLARI İLE İLGİLİ BİR SORU SORDUM. CEVABINIZ BANA TATMİN EDİCİ GELMEDİ. SANKİ BAŞTAN SAVMA GİBİ BİR İŞ OLMUŞ. ZATEN O KANUNLARI BİZ OKUYORUZ. SİZDEN BU KANUNLARIN UYGULAMASININ NASIL YAPILDIĞI KONUSUNDA BİLGİ İSTEMİŞTİM. HANGİ DURUMDA HANGİ HESAPLAR KULLANILACAK, HER İKİ FİRMA DÖNEM SONLARINDA HANGİ KAYITLARI YAPACAK BUNLARI ÖĞRENMEK İSTEDİM. UYGULAMA KONUSUNDA YETERLİ BİLGİNİZ YOKSA BUNUDA BANA YAZABİLİRSİNİZ. DİĞER MALİ MÜŞAVİR ARKADAŞLARLA GÖRÜŞEREK FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPARAK BU PROBLEMİDE ÇÖZEBİLİRİZ. KOLAY GELSİN.

Cevap : Sayın Özdemir, Hiç bir soruya baştan savma cevap verilmez.Birimimiz meslek mensuplarına yön göstermek üzere yanıt verir.Sorunuz Nedeoeyse Tüm mükellefiyeti ve Defter tutmayı kapsamaktadır.Sizi yönlendirdiğimiz Genel Tebliğin ilgili bölümü aşağıda bilgilerinize sunulmuştur
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.