Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 04.05.2012 13:31 (Üye) Soru : Merhabalar. İnşaat iskelesi üretimi ve kiralaması faaliyetinde bulunan müşterimizden, bu faaliyete devam edebilmesi için yetki belgesinin olup olmadığı sorulmuş. Bu belgenin tam olarak ne olduğu ve nasıl temin edilebilineceği konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Bir diğer sorum ise iskele üretimi için metallerin belirli çap, hacim ve incelik-kalınlık bakımından kimlerin bu metalleri işleyebileceğiyle ilgili her hangi bir yönetmeliğin olup olmadığı yönünde olacak. İlginize çok teşekkür eder kolaylıklar dilerim.

Cevap : Sayın Keleş, Konu hakkında bilgi sahibi değiliz. Sorunuzu Ticaret Odasına veya inşaat müh.odasına iletiniz. Danışma Birimi
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.