Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 15.10.2012 15:06 (Üye) Soru : İşçiye yapılan prim ödemeleri ‘ni E-Bildirgeye girerken; E-Bildirgede bulunan ÜCRET bölümüne mi? Yoksa İKRAMİYE bölümüne mi girilmesi gerekmektedir? E-Bildirgede eskiden Prim,İkramiye,İstihkak olarak yazılıydı.Ancak şimdi sadece ikramiye olarak gözükmekte. Ödediğimiz PRİMİ nasıl göstermeliyiz?İlginiz için teşekkürler.İyi Çalışmalar

Cevap : Her ay düzenli olarak çalışması karşılığında aldığı geliri ücrert kısmına çalışmalarının karşılığı olan gelire ilave olan ikramiye prim ve diğer istihkakları ikramiye yazan kısıma yazınız.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.