Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 28.11.2012 23:15 (Üye) Soru : Merhabalar, benim özel hesap mükellefim var. sorum kapanış tasdikleri ile ilgili. 31 /08/2012 tarihinde biten döneme ait defterlerin kapanış tasdikleri yeni TTK'ya göre kasım sonuna kadar yapılması gerekiyormu yoksa, yeni TTk hükümleri 01/09/2012 tarihinde başlayan hesap dönemi 31/08/2013 döneminde bitincemi geçerli olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

Cevap : Sayın Güney, defterlerin kapanış onayı, izleyen faaliyet döneminin üçüncü ayının sonuna kadar notere yaptırılır. Kasım sonuna kadar yaptırılması gerekir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.