Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 30.11.2012 13:44 (Üye) Soru : Üstadım iyi akşamlar SSK Kurumundan emekli olmuş ve halen yaşlılık aylığı almakta olan bir kişiyi Emekli statüsünde işe girişini yaparak Aylık Destek Pirimine tabi olarak çalıştırırsak emekli maaşı tamamen kesilir mi? veya kısmi kesinti olur mu? İvedi bir şekilde bilgi vermenizi rica ederim.

Cevap : İşçi olarak çalışır ise işveren adına SGDP öder işveren sıfatıyla çalışacaksa maaşından %15 sgdp kesintisi olmaktadır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.