Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 10.12.2012 05:41 (Üye) Soru : İyiçalışmalar. Bir sorum olacaktı. Defterini tutmakta olduğum bir dernek ve ona ait iktisadi işletmesi var. Dernek dernekler kanunu gereğince Yevmiye-Kebir-Envanter defteri-Karar Defteri var. İktisadi işletmesi de aynı defterleri tutuyor. Yeni kanun gereği Dernek ve İktisadi işletmeye yeni eklenen diğer defterleride tutacakmıyız. Teşekkürlerimi sunarım.

Cevap : Yeni TTK uyarınca saydığını bu defterlere bir de genel kurul toplantı ve müzakere defterinin eklenmesi gerekecektir. İyi Çalışmalar
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.