Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 28.01.2013 10:26 (Üye) Soru : iyi çalışmalar. 2013 yılı defterlerini işletme defteri olarak onaylattığım mükellefimin aralık faturalarını işlediğimde bilanço deftere geçmiş olduğunu gördüm. şimdi defter onayı için ne yapmam gerekir.

Cevap : Ocak ayı sonuna kadar bilanço usulüne göre defter tasdik etmeniz halinde tespit edilmesi durumunda 1.derecede usulsüzlük cezası ile karşılaşırsınız. Dolayısıyla Ocak sonuna kadar tutmanız gereken defterleri tasdik etmenizi öneririz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.