Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 28.01.2013 10:22 (Üye) Soru : Merhaba, özel bir şirkette muhasebe müdürü (sigortalı) olarak çalışmaktayım. Fakat firmanın beyannameleri tam tasdik kapsamında olduğundan kendi şifresi ile gönderilmektedir. YMM sınavına girebilmek için bu şekilde geçen çalışma süreleri dikkate alınıyor mu? Teşekkür ederim.

Cevap : YMM sınavndaki süre hesaplaması için beyanname gönderme şartı olamaz.Firmada muhasebe işiyle iştigal etmenizi belgelemeniz yeterlidir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.