Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 28.03.2013 10:24 (Üye) Soru : SAYIN DANIŞMANIM MERHABA.2012 KAPANIŞ TASİKLERİ İÇİN YEVMİYE VE KARAR DEFTERLERİNİ YAPTIRACAĞIZ.YEVMİYE UZATILDIMI, NOTER BİZE HERHANGİ BİR BİLGİ GELMEDİ DİYOR.ESKİ KARAR DEFTERLERİNİ KAPANIŞ KAYDI YAPICAZ. BİR DAHA KULLANMAYACAĞIZ.2013 DE YENİ GENEL KURUL MÜZAKERE DEFTERLERİNİ KULLANACAĞIZ.BİRDE LİMİTED VE ANONİM ŞİRKETLERİN GENEL KURUL UZATMASI İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR BİLGİ VARMI.TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ ÇALIMALAR.

Cevap : Defter tasdiki ve genel kurul toplantılarının sürelerinin uzatılmasına ilişkin torba yasa henüz daha yasalaşmamıştır. İyi Çalışmalar
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.