Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 27.06.2013 16:25 (Üye) Soru : Merhaba; 2008 yılından beri hiç kar dağıtımı yapılmamış bir ltd 2008 ve 2010 yılları karını dağıtmak istiyor.Kar dağıtımını yaparken 2009 yılının karını dağıtmayıp 2010 yılına geçebiliyor muyuz? ya da bütün yılların toplam karından istediğimiz kadar dağıtabiliyor muyuz? Teşekkürler

Cevap : Hangi yılın karını ve ne kadar dağıtılacağına karar alarak istediğiniz dönemin karını, istediğiniz kadarlık kısmını dağıtabilirsiniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.