Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 13.07.2013 21:37 (Üye) Soru : Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim. Tek ortaklı bir limited şirketi tasfiye etmek istiyoruz, tür değişikliği yapıp ticari işletmeye çevirip daha az masraf ve prosedür ile tasfiye edilebileceğini duyduk; fakat örneğine rastlamadım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi Çalışmalar.

Cevap : Yeni TTK'da buna imkan tanınmış olmasına rağmen bildiğimiz kadarıyla Bakanlığın bu konudaki düzenlemesi halen devam etmektedir. Bizim de rastladığımız bir uygulama örneği bulunmamaktadır. Saygılarımızla
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.