Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 24.07.2013 10:59 (Üye) Soru : 28.06.2013 tarihinde ilk işe başlamış olan müşterimize yazar kasa izin belgesini aldık..İzin belgesi yeni pos olarak verildi.Ancak sonra uzatmalar oldu..Vergi dairesi eskı kasa alabılırsınız dıyor..Bızım durumumuzda kesın sure nezamana uzatıldı...yenı kasamı eskı kasamı aabılırız.

Cevap : Seyyar pos cihazı kullanmayacaksanız eski kasayı alıp 31/12/2015 tarihine kadar kullanabilirisiniz. Seyyar pos kullanacaksanız yeni nesil kasa almak zorundasınız.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.