Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 05.08.2013 12:57 (Üye) Soru : Merhabalar; Ltd. Şti.' Kurulurken Şirket süresi olarak 10 yıl belirtilmiş, malum bu süre geçmiş, Şirketin süresi ile ilgili tadil kararı aldık, sicilden döndü gerekçe ise; Şirketin Tasfiyeye girmediği ve Faaliyetine devam ettiğine dair ymm veya smmm raporunun ibraz edilmesi isteniyor, Belirtilen konu ile ilgili rapor örneğini araştırdım bulamadım, Bu konu ile ilgili rapor örneği mevcut ise tarafıma mail atılmasını rica edeceğim. Şimdiden Çok Teşekkürler, Hamit DEMİR(SMMM)

Cevap : Sormuş olduğunuz soruya ilişkin konu Oda Yönetimine iletilmiştir. Rapor örneği ile ilgili size dönüş yapılacaktır. İyi Çalışmalar
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.