Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 02.12.2013 11:38 (Üye) Soru : Sayın Üstad; Yıllara sari inşaat ve onarım işi yapan bir firma inşaatlere ait masraflarını hizmet işin den dolayı 740 hesapda takip etmektedir .740 daki masraflarını inşaat bitmemişse 31.12.2013 tarihindemi 170 hesaba atacaklar yoksa 3 ayda bir geçici beyan vermedikleri halde 3,6,9,12 .ayların sonundamı 170 hesaba atacaklar.Teşekkürler.

Cevap : Yıllara yaygın inşaat işlerinde Geçici vergi beyannamesi verilmediği için bahse konu hesaplar inşaat bitiminde kullanılması gerekir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.