Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 05.12.2013 13:41 (Üye) Soru : iyi günler;bir mükellefimiz e faturaya geçti ve mali mühür geldi ve e fatura kullanıcısı olarak maliyenin sisteminde görünüyoruz e partalı seçmiştik.şimdi 2014 yılı defter tastiğini yaptırırken 2014 yılı defterini noter kağıt olarakmı yaptıracağız e deftermi yaptıracağız.

Cevap : Konuya ilişkin olarak Maliye Bakanlığının yayımladığı 67 Seri Nolu VUK Genel tebliğini inceleyiniz .Oradaki koşullara göre işlem yapmanız gerekir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.