Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 18.12.2013 13:27 (Üye) Soru : Merhaba. 1.1.2014 ten sonra oda kaydı olanların faturalarında sicil numarası olması gerekli. Fakat herhangi ir oda kaydı olmayan işletmeler bu durumda ne yapacak ? Gidip oda kaydı mı açtırmak zorundayız. Ve bu sorunun cevabı evetse ya da hayırsa bununla ilgili bir duyuru yayınlaması meslektaşlarımızın kafasını karıştırmaması açısından yararlı olacaktır.

Cevap : Konuya ilişkin detaylı bilgiler web sayfamızda FATURA VE DİĞER BELGELERDE SİCİL NUMARASI YAZILMA ZORUNLULUĞU 01/01/2014 DE BAŞLAYACAK başlıklı yazımızda mevcuttur. Tacir ve esnaflar mutlaka bir odaya kayıt olmak zorundadır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.