Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 05.06.2014 14:09 (Üye) Soru : Limited şirketin alacağı var 120.000 TL ve aylık taksitler halinde ödeniyor ancak şirket tasfiye sonu geldi ve kapanacak Limited şirket kapandıktan sonra tahsil etmesi gerekli alacağını nasıl tahsil etmelidir çünkü banka hesabıda kapanmış olacak Saygılar

Cevap : Tasfiye borçlar ödenmedikçe alacaklar tahsil edilmedikce sonlanmaz.Ancak tahsili imkansız veya aciz durumları belgelendirilmesi halinde sonlanabilir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.