Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 09.06.2014 14:11 (Üye) Soru : Sayın üstadım.bir inşaat firmasında çalışan sigortalı sayısı 10 kişiyi geçti 1- maaşlarını bankadan yatırmak zorunluluğu varmı 2- Muhtasar açısından bu firma üçaylık dönemde muhtasar veriyordu ancak mayıs ayında sigortalı sayısı 10 kişiyi geçti aylık dönememi geçilecek aylığa dönecek olursak nisan ayı muhtasarı ne olacak bu konuda bilginize ihtiyacım var iyi çalışmalar

Cevap : 10 ve üzeri çalışanı olan firmalar maaşları bankadan ödemek zorundadır.Muhtasar aylık üç aylık konusunda Vergi dairesine müracaat ediniz İşlemler VD yapılacaktır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.