Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 09.07.2014 10:54 (Üye) Soru : 30,06,2014 tarihinde tefter ve belge ibrazı ile ilgili inceleme yazısını tebliğ aldık.1 temmuz 20 temmuz arası mali tatil olması sebebi ile 15 günlük ibraz süresi 1 Temmuz 2014'demi başlar, 20 Temmuz 2014'demi 15 günlük ibraz süresi başlar.Süre kısıtlı olduğundan acil cevap vermenizi rica ederim.

Cevap : İbraz süresinin sonu Mali tatile rastladığı için ibraz süresi 31/07/2014. dir. Mali tatil ile ilgili datay bilgi web sayfamızda mevcuttur.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.