Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 26.09.2014 18:22 (Üye) Soru : Saygıdeğer Meslektaşım, Geçmişteki seminerlerinizin birinde şirketlerin almak zorunda olduğu kayıtlı elektronik posta adresi ile ilgili bir çalışma yapılacağından bahsedilmişti. Şu ana kadar herhangi bir çalışma yapılmadı sanıyorum ki bilgilendirilmedik. Cezai müeyyidesi olan bu konu ile ilgili bildiğim kadarıyla kesilmiş bir ceza henüz yok. Olmadığının tespiti halinde kesilecek cezayı hangi kurum, hangi tutarla kesecek? Ayrıca kayıtlı elektronik posta adresi hizmeti veren birden çok firma var. PTT, TNB, TürkiyeKep vb. Biz bunlardan hangisini tercih edelim. Konu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim iyi çalışmalar dilerim.

Cevap : odamızın yayınladığı seminer notları arasından http://archive.ismmmo.org.tr/docs/seminernotlar/09012014/TNBKEP_SoruCevap.pdf sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.