Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 17.09.2014 14:22 (Üye) Soru : Sn. Danışma Birimi, araştırmalarım sonucu net bir cevaba ulaşamadığım bir konu hakkında fikrinizi almak isterim. Şöyle ki, E fatura mükellefi bir firma yine e fatura mükellefi bir başka firmaya sehven kağıt ortamında fatura düzenlemiştir. Mevzuata göre bu fatura yok hükmündedir. Ancak ilgili fatura aylar önce her iki tarafça beyan edilmiştir. Şimdi bu durum nasıl düzeltilebilir?

Cevap : Birimimizde mevzuatta belirtilmeyen bu konuda bilgi sahibi değildir.Konu Hakkında Maliye Bakanlığına müracaat ediniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.