Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 03.10.2014 16:12 (Üye) Soru : Vergi inceleme yetkisi alanlara verilen yeminli müşavirliğe süre dolmadan başvuru hakkı(sınavı kazansalar bile süre dolunca ruhsatı alıyorlar.) bize de niye verilmiyor.Bu resmen haksızlık ve yol kesmek.10 sene sonra aynı gücü kendimizde bulabilecek miyiz?Zaten bizim sınav daha zor ve daha çok ders var,ortalama var.Şartlar var.10 sene sonra bu sınava girecek azim ve gücü kendimde bulacağımı zannetmiyorum.

Cevap : Danışma Birimimiz yürürlükte olan mevzuat konularında yorum yapmaktadır. Sorunuzu sınav yapan ve ruhsat veren Türmoba iletiniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.