Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 26.01.2015 13:07 (Üye) Soru : Merhabalar. - Yeni kurulan bir restaurant işletmesi, - - ÖKC kullanma zorunluluğu olan,bir işletme "Sadece ve tek başına" Yeni Nesil EFT-Pos özellikli Yazar Kasa-Pos cihazı kullanmak istemektedir. Ayrıca sabit bir yazar kasa kullanmasına gerek varmıdır. Yoksa tek başına Yazarkasa-Pos cihazı kullanması yeterlimidir. Not: Firmanın normalde dışarıya servisi bulunmamaktadır.

Cevap : Eski tip ÖKC kullanımı bu yılın sonunda bitecektir. Eski tip ÖKC alma zorunluluğu diye bir zorunluluk yoktur.Yeni nesil ÖKC almanız yeterlidir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.