Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 10.03.2015 12:40 (Üye) Soru : iyi çalışmalar sayın danışman şirket ortağı başka bir şirkette ssk lı olarak direksiyon ders hocalığı yapıyor. ssk lı olarak çalışmasını dilekçe ile bağkura kaç gün içinde hangi formla bildirmeliyiz. ssk lı çalışabilirmi. teşekkürler.

Cevap : 6111 sayılı kanun33. maddesi gereğince şirket ortaklarının ortağı bulunmadıkları işlerde 4/a sigortalı olmak istediklerini yazılı olarak SGM den talep edebilirler. Yazılı başvuru tariinden itibaren 4/b sigortalılıkları askıya alınır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.