Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 11.03.2015 14:09 (Üye) Soru : Merhaba; şahis firmasini kapatmadan başka bir şahis devir alabilir mi? Yoksa biri firmasinin kapanisini verip digeri yeni açılış yapip. Kapanan firma demirbaş ve stoklarını yeni açılan firmaya mi devredecek. Bununla ilgili prosedür nedir. Sahis firma devri ile ilgili sağlikli bilgiye ulaşamadim. Bu konuda yardimci olmanizi rica edyiorum. Teşekkurler

Cevap : Şahız firmalarını devri Şirketler gibi olmaz.Mükellefiyet kapatılmadan önce mevcutlar yeni şahız firmasına fatura edilir ve kapanışı yapılır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.