Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 12.03.2015 16:49 (Üye) Soru : Merhaba, Aşağıdaki yazışmalarımıza istinaden 602-649 hesap seçiminde serbest miyiz. Soru: Merhaba, İMMİB, KOSGEB, SGK 5510 SK gibi teşvik ve destekleri hangi hesap'ta takip etmeliyiz. Teşekkürler... Cevap:Sayın, Her teşvik ayrı ayrı işleme tabidir.Alınan teşvikler gelir hesabında (602 ve 649 hesap )takip edilir. Bilgilerinize rica olunur. Danışma birimi

Cevap : 602 ve 649 hesapların açıklamaları ve işleyişi alınan teşvike hangisi uygunsa o hesabı kullanırsınız.Sonuç her iki hesapta 690 hesapta toplanacaktır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.