Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 07.04.2015 10:01 (Üye) Soru : Meslek yasai geregi 3 ay ust uste odeme alamadigimiz musteriye hizmet verilmemesi gerekiyor.bu durumda nasil bir yol izlemeliyiz.sozlesmeyi fesh mi etmeliyiz ihtarnamemi cekmeliyiz

Cevap : 3568 sayılı kanunda "3 ay ust uste odeme alamadigimiz musteriye hizmet verilmemesi " diye bir düzenleme yoktur.Alacağınızı tahsil edilememesi ve izlenecek hukuki yol haritası web sayfamızda "ÜYE İŞLEMLERİ/ Meslek Mensuplarımızın tahsil edemediği alacaklar için yapacakları işlemler" bölümünde mevcuttur.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.