Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 28.05.2015 14:10 (Üye) Soru : Merhabalar , İnternet vergi dairesine 2015 noter tasdik bilgi girişini yapıyorum. Bir kısım firmalarımı yaptım fakat bazılarında '' Bu mükellefe yapılmış geçerli bir e-beyanname aracılık ve sorumluluk bulunmadığından defter bilgisi giremezsiniz'' hatasını veriyor ? Fakat benim firmalarla hem internet vergi dairesinde hem de İsmmmo sisteminde sözleşmelerim mevcut ve imzalı olarak işaretli . Bu sorun neden kaynaklanır acaba? İnternet vergi dairesi cevap veremiyor ? Noter bilgilerini girmediğimizde ceza-i müeyyidesi var mı ?

Cevap : Giremediğiniz müşteriniz adres değişikliği yapmış ise Aracılık ve sorumluluk sözleşmenizi yeniden girmeniz gerekir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.