Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 14.07.2015 14:46 (Üye) Soru : Dar mükellef ulaştırma kurumu defteri teslim aldım. eski muhasebeci muhtasar beyanname vermiyormuş, Kira yok , Personel Yok, anladığım kadarı ile bir sebepten makbuzda kesmiyor.. yani stopaja tabi bir işlem yok. fakat ben makbuz keseceğim . KISACA; keseceğim makbuzda stopaj olacak mı , olmayacak mı ? olacak ise muhtasar beyanname vermem gerekir.

Cevap : Dar mükellef kurum için VD Muhtasar beyan için mükellefiyet tesis edilecek ve sizin makbuzunuzdaki GV stopajı beyan edilecektir.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.