Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 03.11.2015 11:03 (Üye) Soru : Merhaba Tahsilat ve ödemelerin 8.000,00 TL üzerinde olanlar tevsik zorunluluğuna göre banka,ptt vs yoluyla ödenmesi durumu vardır.Yalnız Yurtdışı Müşterisinin Hava alanından gelip ödemesini 8.000,00 TL ve üzerinde ödeme yapması durumunda kayıtlarımıza alabileceğimiz son bir değişiklik, bir uygulama yada bir tebliğ varmıdır.

Cevap : 8 bin lira ve üzeri ödemeler finans kurumları veya PTT kanalı ile ödenmesi zorunludur.Yurt dışındaki müşteride bu kurala uyacaktır.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.