Danışmanlık Birimi

Tarih Gönderen
 30.11.2015 16:50 (Üye) Soru : Merhaba; Bugün girilmesi gereken defter bilgileri giriş esnasında bazı mükelleflere hata veriyor. Geçerli sözleşmeler listesinde Sözleşmelerin devam ettiği halde defter bilgisi girilirken geçerli bir aracılık ve sorumluluk sözleşmesi bulunmamaktadır uyarısı veriyor ve defter bilgilerini kaydetmiyor. Yeni sözleşme girildiğinde de 2 farklı sözleşme görünecek. Bu durumda ne yapmamız gerekir. Acil yardım beklemekteyiz. Saygılar.

Cevap : Vergi dairesi değişen müşterileriniz için daha önce yapmış olduğunuz Aracılık ve sorumluluk sözleşmesini iptal edip, yeni vergi dairesine göre yeni Aracılık ve sorumluluk sözleşmesi düzenlemeniz gerekir.Bu işlemleri yaptıktan sonra defter bilgilerini girebilirsiniz.
 
 
 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.